Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Başkan Sarı: Erdek Stadı'na plansız-programsız giremez”

Başkan Sarı:  Erdek Stadı

Erdek Belediye Başkanı ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Stadı'nı herkes, kafasına göre kullanamaz” dedi.

Erdek Belediye Başkanı ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, “Erdek Stadı’nı herkes, kafasına göre kullanamaz” dedi.
Bundan bir süre önce ilçedeki beden eğitimi öğretmenlerini toplayarak, kendileriyle yaptığı sohbette, her çeşit sportif etkinlik ve yaz okullarının uygulaması sırasında belediye başkanlığı ve Erdekspor Kulübü başkanlığının bilgisi olması gerektiğini anlattığını vurgulayan başkan Sarı, şunları söyledi:
“Bu toplantıda, bu çeşit çalışmalar içinde yer alan sporculara, Erdekspor adına lisans çıkartılmasının yararlı olacağını da anlattım. Hatta bu çatı altında görev yapan beden eğitimi öğretmenlerine belirli bir miktar ücret de ödeyebileceğimizi belirttim. Ancak sonuç alamadım. Başta atletizm çalışmaları olmak üzere bu çeşit sporlar, ülkemizin hiçbir kentinin stadında, plansız-programsız yapılmaz ve önüne gelen, istediği saatte stada giremez. Böyle bir derebeylik yoktur. Ancak, bir-iki kişi dışında, ilçemizdeki beden eğitimi öğretmenleri, yaz okullarını rant ve para kapısı olarak düşünüyor. Bu yaz okullarında görev alarak, parayı cebine indirmeyi tercih ediyor. Buna izin veremeyiz. Stattan yararlanmak isteyen kişiler, bize programlarını bildirerek başvururlar, biz de uygun görürsek, kendilerine çalışma izni veririz. Yani, bu konuda ciddiyet ve disiplin gereklidir. Kaldı ki, bu stada atletizm pistini de ben yaptırdım.”
Başkan Sarı, 30 Mart yerel seçimlerinde göreve geldikten sonra daha önce tinerci yatağı durumuna gelen Erdek 18 Eylül Stadı’nda bu olumsuz duruma son verdiklerini, şimdi de stada güvenlik kamera sistemi yerleştireceklerini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı